Op een gezellige, informele manier kennismaken met The Dukes of Wine tijdens je eigen wijnproeverij

Ben je een wijnliefhebber? Hou je van gezelligheid? Vind je het leuk om kennis te maken met nieuwe wijnen? En op een informele manier ook nog wat te leren? Dan is de wijnproeverij van The Dukes of Wine echt iets voor jou.

 

Wie zijn The Dukes of Wine?

The Dukes of Wine is een wijnimporteur uit ‘s-Hertogenbosch met een groot assortiment aan kwaliteitswijnen uitsluitend afkomstig van traditionele familiebedrijven.

De passie voor deze wijnfamilies delen ze graag met zoveel mogelijk mensen. Dit doen ze door wijnproeverijen, verkoop aan particulieren via de webshop, relatiegeschenken voor bedrijven en levering aan retail, horeca en cateraars.

De wijnen komen vanuit de hele wereld, maar het grootste gedeelte komt uit Bella Italia. Maar het belangrijkste is, het zijn allemaal kwaliteitswijnen met een verhaal van traditionele familiebedrijven.

 

Wat kun je verwachten tijdens de proeverij?

Buiten het proeven van diverse wijnen is dit ook dé mogelijkheid voor de The Dukes of Wine om hun kennis en de liefde voor het product met jullie te delen. En wat is er leuker dan een mooi glas wijn te proeven met een persoonlijk verhaal. Ieder glas wijn moet tenslotte toch een feestje zijn!

Waar komt de wijn vandaan, wie is de wijnmaker en hoe is de wijn gemaakt, kortom het verhaal achter de wijn maakt het zo interessant.

Dit alles gebeurt op een leuke, informele manier en met de nodige Brabantse gezelligheid. Het gaat er tenslotte om dat je met vrienden of familie een leuke avond hebt bij je thuis op je eigen bank, in je tuin of op een proeflocatie.

Alleen maar proeven en genieten, de rest wordt geregeld.

 

Glazen, proefformulieren, statafels, alles wat nodig is voor de wijnproeverij wordt verzorgd. Het is ook mogelijk om de wijnen te proeven met heerlijke bijpassende hapjes, zoals authentieke Italiaanse kazen en hammen. The Dukes of Wine werkt hiervoor graag samen met de mooie producten van Delissimo uit Rosmalen om zo heerlijke wijn-spijs combinaties te maken. Want zeg nou eerlijk, iets lekkers bij een mooi glas wijn maakt het toch wel helemaal compleet.

Wijnproeverij op maat

De wijnproeverijen worden altijd op maat samengesteld, tenslotte is iedere groep anders.

Heb je zelf ideeën of specifieke wensen voor de wijnproeverij? Wil je bijvoorbeeld alleen wijnen uit een bepaald land proeven, bepaalde druiven, alleen wit, rood of mousserend, biologische wijnen of alleen exclusieve wijnen, neem dan contact op met The Dukes of Wine. De bedoeling is tenslotte dat jullie zoveel mogelijk genieten van de avond.

 

Interesse in een wijnproeverij ?

Heb je interesse in een gezellige avond wijnen proeven in ‘s-Hertogenbosch, Brabant of daarbuiten? Neem dan vrijblijvend contact met The Dukes of Wine via info@thedukesofwine.nl of via 06-46374554.

Ook voor bedrijven verzorgt The Dukes of Wine wijnproeverijen, hierover meer in het blog van mei.

Deze blog is geschreven door
Marjolein Kellerhuis

Eigenaar GenietMee. Geniet van mooie wijnen, food en wijnspijscombinatie. Wijnkenner en voormalig importeur van Italiaanse wijnen. Enthousiaste kookgek die graag andere laat meegenieten van mijn passie voor wijn & food!