Help, de feestdagen komen eraan!

‘Wat moet ik nu weer geven?’ ‘Hoe bedank ik mijn familie nou écht feestelijk? En mijn collega’s dan?’ Kerststress. Je zal het maar hebben. Geen, nood. We maken het je makkelijk.  

Hieronder een fraai overzicht van alle lekkers en leuks dat we dit najaar voor je hebben klaargezet.

Panettones – op = op!

O, wonderlijk zoet Italiaans mirakel. Panettones, wat smaakt beter bij een traditionele kerst?
De Dulce Oliva Panettone Cioccolato E Pera van één kilo is met de hand verpakt in luxe papieren verpakking. Een exclusief topmodel, voor als je écht wil uitpakken of iemand extra wil verwennen.
van € 24,50 voor € 19,99 per stuk

Meer info over al onze panettones vind je hier.

Viski – Belmont™ 24K goud verguld signature sommeliersmes

Chiquer wordt het niet. Sommeliersmes met 24K goud verguld. Arm met dubbele scharnieren. Spiraal met vijf omwentelingen en geïntegreerde foliesnijder in het handvat.
Slechts € 19,50 per stuk!

Meer info hier.

Brenta – Elisio Montepulciano d’Abruzzo 3 liter!

Deze fles is een 3 liter jeraboam of dubbele magnum. Een Special Edition, dus: op is op! Montepulciano d’Abruzzo geurt naar een mix van kersen en gemengde bessen. Een heerlijke Italiaanse rode wijn met een lange afdronk.
Nu € 44,50 per fles

NB: de flessen verwachten we eind volgende week. Als u ze nu bestelt leveren we ze binnen twee weken. Meer info hier.

Nonino Amaro Quintessentia

Heerlijk Italiaans gedestilleerd likeur op basis van grappa, gemaakt van druiven als ribolla gialla, traminer en verduzzo. Op smaak gebracht met Italiaanse kruiden en gerijpt in eikenhouten- en sherryvaten. Complexe smaak. Heerlijk als digestief of cocktail!
Nu € 22,50 per fles

Meer info hierAnder gedestilleerd? Klik hier.

Borgo Molino Prosecco Extra Dry – Magnum!

Smakelijk voordelige magnum spumante van de glera-druif uit uit de D.O.C.-regio Treviso. Strogeel, perfecte mousse. Delicaat fruitig in de neus, met een hint van witte bloemen. Fris, met een licht en aangenaam bittertje.
van € 22,50 voor € 18,50,- per fles
Meer info hierMeer prosecco’s hier.

Wijnhuis in the spotlight:

Poderi Angelini, in 1998 opgericht door Luigi Antonio Angelini in Manduria, het hart van Salento, op slechts vijf km afstand van de Ionische Zee. Lees meer hier.

Feestelijke proefdoos!

Aantal flessen 6Een mooie mix mousserende wijn van Borgo Molino. Van een DOCG Cartizze Valdobiadenne Prosecco tot een rode spumante (mousserende wijn).
van € 88,- voor € 75,00!

Meer info hier.

Op verzoek stellen we uiteraard ook een mixdoos geheel naar wens voor u samen.

Op onze website www.thedukesofwine.nl vindt u ons volledige assortiment. Alles is vanaf één fles te bestellen. Bestellingen kunt u ook per e-mail aan ons doorgeven d.m.v. een reply of aan info@thedukesofwine.nl.

Wij wensen u alvast fijne kerstdagen!

Hartelijke groet, Francesco

 

*De aanbiedingen in deze nieuwsbrief zijn geldig tot eind december. De getoonde aanbiedingen zijn niet geldig op reeds geplaatste bestellingen . Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden.